Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Одна за іншою: відразу декілька аварій трапилося днями в містах Прикарпаття

23.04.2023 12:56   Джерело: galka
Автор : Франківський Новинар

популярне


У Коломиї Volkswagen збив чоловiка на електросамокатi. Дорожньо-транспортна пригода трапилась в Коломиї. Водiй легковика вчинив наїзд на чоловiка, який рухався на електричному транспортному засобi. Потерпiлого доставлено в лiкарню.

У Коломиї Volkswagen збив чоловіка на електросамокаті (ФОТО)

Повiдомлення про автопригоду до коломийських правоохоронцiв надiйшло вчора, близько 19:45. Прибувши на мiсце подiї полiцiянти з’ясували, що 45-рiчний водiй «Volkswagen caddy», здiйснюючи маневр повороту, не надав перевагу в русi та допустив зiткнення з електросамокатом.

У результатi аварiї керманич електросамоката отримав численнi травми. 28-рiчного коломиянина госпiталiзували до медзакладу, iнформує “Галка” з посиланням на полiцiю областi.

Правоохоронцi освiдчили водiя на стан алкогольного сп’янiння. За кермом вiн був тверезий.
За фактом дорожньо-транспортної пригоди слiдчi розпочали кримiнальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримiнального кодексу України.

У полiцiї звертаються до водiїв:

Дотримуйтесь Правил дорожнього руху, безпечної дистанцiї та правил маневрування;

Окрiм того, нагадуємо, керманичам електричних засобiв пересування про дотримання правил дорожнього руху;

Заборонено: їздити у станi алкогольного чи наркотичного сп’янiння, триматися пiд час руху за iнший транспортний засiб, користуватися телефоном пiд час їзди;

Пiд час катання одягайте захиснi шоломи, звертайте увагу на пiшоходiв та завжди поступайтеся їм дорогою.

На Набережнiй пʼяний водiй збив жiнку на пiшохiдному – патрульна полiцiя. В Iвано-Франкiвську на вулицi Набережна iм. В. Стефаника нетверезий водiй збив жiнку на пiшохiдному переходi.

У пресслужбi патрульної полiцiї Iвано-Франкiвської областi “Галцi” повiдомили попередню iнформацiю щодо ДТП.

Жiнка рухалася пiшохiдним переходом зi самокатом у руках, коли FORD ESCAPE пiд керуванням 49-рiчного водiя здiйснив на неї наїзд. Пiсля зiткнення потерпiлу вiдкинуло на тротуар. Її каретою швидкої медичної допомоги госпiталiзували до обласної лiкарнi.

Водiй перебував у станi алкогольного сп’янiння. Результат – 1.32 промiле алкоголю у кровi.

У Франкiвську молодик на Honda Civic “знiс” паркан. На вулицi Бандери водiй не впорався з керуванням та врiзався у паркан приватного будинку.

У пресслужбi патрульнiй полiцiї Iвано-Франкiвської областi “Галцi” повiдомили, що 22-рiчний водiй Honda Civic не обрав безпечної швидкостi, не впорався з керуванням та вʼїхав у паркан приватного будинку.

Внаслiдок дорожньо-транспортної пригоди автомобiль отримав механiчнi пошкодження, а також пошкоджено паркан.

На водiя було складено протокол за ст. 124 КУпАП: “Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобiв, вантажу, автомобiльних дорiг, вулиць, залiзничних переїздiв, дорожнiх споруд чи iншого майна”.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka