Спортивне виховання молоді – пріоритет для громади

20.04.2023 19:15   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Спорт, а особливо спортивне виховання молоді, мають бути у пріоритеті громад.

Саме з таких міркувань Фонд «МХП-Громаді» та філія «Перспектив» продовжують багаторічну співпрацю із футбольною народною командою Городенки «Пробій». У цьому році в планах навіть розширити діяльність спортивного клубу, щоб залучити якомога більше учасників, особливо дітей та молоді.

Так, готуючись до 100-літнього ювілею заснування команди «Пробій», фонд «МХП-Громаді» за підтримки філії «Перспектив» та спільно з партнерами 19 квітня 2023 року проведуть презентацію діяльності та плани щодо розвитку проєкту на 2023-24 роки.

Спільними зусиллями партнери планують організувати підготовку юних футболістів різних вікових груп у структурі клубу на базі місцевої ДЮСШ; проводити благодійні турніри у громаді та брати участь у виїзних змаганнях, організовувати спортивні заходи із залученням дітей-сиріт, дітей із сімей військовослужбовців, людей з інвалідністю та ветеранів, а також тих, хто через війну змушений був покинути власну домівку та переїхати до громади.

Василь Ємчук, представник фонду «МХП-Громаді», розповідає: «Ми прагнемо зробити нашу футбольну команду «Пробій» справді народною. Підготувати надійну молоду заміну, залучивши дітей громади різного віку. Щоб команда демонструвала хороші результати не одну сотню років та була справжньою гордістю громади.»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews