На Прикарпатті застерегли вірян: "Не ігнорувати повітряну тривогу під час богослужінь"

19.04.2023 09:43   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Полiцiя Прикарпаття закликала вiрян не iгнорувати сигнал «Повiтряна тривога» навiть пiд час богослужiнь. Про це застерегли на офiцiйнiйнiй сторiцi управлiння нацполiцiї в областi у фейсбуцi.

На Великдень комендантська година на Прикарпаттi залишається чинною, не можна нехтувати сигналами тривоги, наголошують полiцейськi.

Напередоднi Великоднiх свят полiцейськi нагадали вiрянам про пов’язанi iз цим обмеження i заходи безпеки, пов’язанi з воєнним станом.

КУРС писав, що на Прикарпаттi змiнили комендантську годину, наразi вона триває з 00:00 до 5:00 ранку.

“У вказаний перiод не можна перебувати на вулицi, треба враховувати це тим, хто має намiр провести всю службу в храмi. Закликаємо вiрян не iгнорувати сигнал «Повiтряна тривога» навiть пiд час богослужiнь”, – наголошують полiцейськi.

Окрiм того, оператори служби 102 у час Великоднiх свят також працюють у посиленому режимi та цiлодобово приймають повiдомлення про пiдозрiлих осiб, автомобiлi, небезпечнi чи пiдозрiлi предмети та правопорушення.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs