Нагородили захисницю з Верховинщини: Медикиня 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс" Ганна Грималюк отримала "Знак пошани"

18.04.2023 15:29   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Нагрудним знаком «Знак пошани» нагороджена бойова медикиня 10-ої окремої гiрсько-штурмової бригади "Едельвейс" Ганна Грималюк. Про це повiдомив журналiст Роман Клим, передає Фiртка.

Вiдомчу вiдзнаку за пiдписом мiнiстра оборони України Олексiя Рєзнiкова верховинцi вручив начальник Верховинського РТЦК та СП полковник Анатолiй Россiп в урочистiй обстановцi на плацу перед вiйськовиками: колективом установи та особовим складом роти охорони.

Без жодного пафосу та амбiцiй: це все – за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдiяльностi Збройних Сил України, досягнення високих показникiв у вiйськовiй сферi через повномасштабне вторгнення росiї в Україну.

"Нам приємно, що держава високо оцiнила вклад у захист її суверенiтету, який щоденно робить наша Героїня Ганна. Вона, дiйсно, власним прикладом показує всiм, як потрiбно любити свою країну", – зазначив пiд час вручення «Знаку пошани» Анатолiй Россiп.

Ганна Грималюк подякувала за нагороду, наголосивши, що для неї ця вiдзнака насамперед надважлива мотивацiя на нелегкому шляху переможної опцiї над ворогом.

Бойова медикиня тисне руку усiм побратимам на фронтi i в тилу за колосальну пiдтримку.

Ганна Грималюк пiшла захищати Батькiвщину майже одразу пiсля лютневого нападу ерефiї у складi пiдроздiлу бiйцiв, якi були сформованi з роти охорони, що дислокується у районi.

Гуцулка-бiйчиня встигла побувати на багатьох вогневих вiдтинках фронту, а тепер з побратимами у складi «десятки» наближають довгоочiкувану Перемогу на Бахмутському напрямку.

Нагородили захисницю з Верховинщини, яка рятує поранених на Бахмутському напрямку 2

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka