З полону додому повернулись троє прикарпатців: серед них - бійці "десятки"

18.04.2023 09:03   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


У межах сьогоднiшнього Великоднього обмiну полоненими додому повернулися три прикарпатськi бiйцi.Про це повiдомила очiльниця Iвано-Франкiвської областi Свiтлана Онищук, передає Фiртка.

З полону звiльнений солдат, старший стрiлець Володимир Менделюк. Потрапив у полон 16 жовтня 2022 року в Донецькiй областi.

Також серед звiльнених — Любомир Шперун. З бiйцем був втрачений зв’язок 14 сiчня цього року. Потрапив  у полон в Соледарi. 

Додому повернувся Вiталiй Костенков. Солдат потрапив у полон 13 лютого 2023 року в Донецькiй областi. 

Зазначимо, що з початку повномасштабного росiйського вторгнення в Україну додому повернулися 30 вiйськових iз Прикарпаття.

Нагадаємо, 16 квiтня 2023 року Україна повернула ще 130 людей у межах обмiну полоненими. Вiн вiдбувався протягом останнiх днiв у декiлька етапiв.

“Наші вдома. Провели черговий обмін полоненими. Серед звільнених – офіцери, сержанти та солдати ЗСУ. Всі вони були у місцях, де тривали жорсткі бойові дії. Багато з цих людей вважалися зниклими безвісти. Повернулись і наші військовослужбовці 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Відвідали, поспілкувались та передали пасхальні дарунки та все необхідне для бійців”.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka