Перехожий врятував хлопчика та бабусю з палаючої квартири в Івано-Франківську

15.04.2023 13:25   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

13 квiтня о 15:43, на лiнiю 101 надiйшло повiдомлення про пожежу в мiстi Iвано-Франкiвськ на вулицi Слобiдська.  Про це повiдомляє ДСНС областi, передає Фiртка.

До мiсця подiї негайно було направлено вогнеборцiв мiста Iвано-Франкiвськ та чергову змiну Оперативно-координацiйного центру ГУ ДСНС України в Iвано-Франкiвськiй областi.

По прибуттю до мiсця подiї, розвiдкою було встановлено, що виникла пожежа речей домашнього вжитку, на площi 2 м.кв. Надзвичайники локалiзували пожежу та не допустили поширення полум'я на бiльш значну площу, а вже о 15:59 - пожежу лiквiдували.

Причина виникнення пожежi встановлюється.

Згодом стало вiдомо, що до прибуття пожежно-рятувальних пiдроздiлiв мiсцевий житель, почувши крики хлопчика з вiкна квартири другого поверху, не розгубившись, швидко пiднявся по сходовiй клiтинi, забiг в задимлену квартиру, врятував 6-рiчного хлопчика та його 70-рiчну бабусю.

Наразi причина займання встановлюється фахiвцями. До лiквiдацiї пожежi було залучено чотири одиницi технiки та 17 осiб особового складу вiд ГУ ДСНС в областi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka