СБУ Івано-Франківщини розшукує дружину Медведчука Оксану Марченко

14.04.2023 21:18   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Служба безпеки України оголосила у розшук Оксану Марченко — дружину колишнього народного депутата, пiдозрюваного у державнiй зрадi, Вiктора Медведчука.

В МВС зазначили, що дружина Медведчука зникла 24 березня 2023 року. Марченко оголосило в розшук головне управлiння СБУ в Iвано-Франкiвськiй областi.

Її звинувачують за ч. 3 ст. 110-2 Кримiнального кодексу України. Також  там йдеться, що Марченко переховується вiд органiв досудового розслiдування.

Нагадаємо, ранiше слiдчi СБУ повiдомили Оксанi Марченко та очiльницi афiлiйованої кримської фiрми про пiдозру за ч. 3 ст. 110-2 Кримiнального кодексу України (фiнансування дiй, вчинених з метою насильницької змiни чи повалення конституцiйного ладу або захоплення державної влади, змiни меж територiї або державного кордону України).

Наприкiнцi лютого суд арештував майно та активи Марченко на понад 5,6 мiльярда гривень, а в березнi — на понад 440 мiльйонiв гривень.

А на початку квiтня суд наклав арешт на двi земельнi дiлянки з об'єктами нерухомостi, що були у власностi Оксани Марченко. Дiлянки розташованi в одному з туристичних районiв Львiвської областi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka