Нацгвардійці з Прикарпаття Володимир Каралаш та Петро Ткачівський загинули в боях на Луганщині

13.04.2023 09:42   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


В боях поблизу села Шипилiвка на Луганщинi загинули бiйцi Нацiональної Гвардiї України України з Прикарпаття Володимир Каралаш та Петро Ткачiвський.

На війні загинули нацгвардійці з Прикарпаття Володимир Каралаш та Петро Ткачівський 1

Про загибель 39-рiчного Володимира Каралаша з Надвiрнянської громади повiдомив мiський голова Надвiрної Зiновiй Андрiйович. Захисник загинув 9 квiтня.

“Володимир був прикладом та опорою для всiєї своєї родини. Чесний, впевнений, вiрний… Вiн завжди був готовий допомогти людям, не вiдмовляв, якщо мiг чимось пiдтримати, зарадити, вберегти! Саме бажання захистити найрiднiших i повело серце Воїна на фронт. Схиляю голову в пошанi перед мужнiстю Героя, який боронив Незалежнiсть нашої країни до останнього подиху”, – написав Андрiйович.

На війні загинули нацгвардійці з Прикарпаття Володимир Каралаш та Петро Ткачівський 2

Скаутська органiзацiя “Пласт” повiдомила про загибель пластуна Петра Ткачiвського – пластове псевдо БРП, вiйськовий позивний Мольфар.

Петро був вiдновником пластового осередку в Галичi та довголiтнiм його керiвником. Розвивав пластову оселю в селi Курипiв. Був окружним Iвано-Франкiвської округи протягом двох каденцiй з 2017 по 2019 р.

Пiсля повномасштабного вторгнення росiйських окупантiв 5 березня 2022 р. зголосився до вiйська. Службу проходив у вiйськовiй частинi 50-го полку iменi полковника Семена Височана Нацiональної Гвардiї України. Пiсля навчань та тренувань виконував вiйськовi завдання у Рiвненськiй областi. З 4 квiтня 2023 року вiдправлений на Луганщину.

В Петра залишились дружина та двоє дiтей.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs