Чоловік повісив собаку в себе на подвір'ї - правоохоронці відреагували на жорстоке поводження з твариною

28.03.2023 16:39   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


27 березня пiд час монiторингу мережi Iнтернет працiвники полiцiї знайшли iнформацiю щодо жорстокого поводження з твариною в селi Воскресiнцi Коломийського району.

Для перевiрки iнформацiї на мiсце подiї виїхали слiдчо-оперативна група Коломийського вiддiлу полiцiї, дiльничнi офiцери полiцiї та ветеринар.

На мiсцi до полiцейських звернулася мiсцева мешканка. Жiнка розповiла, що на територiї господарства сусiд повiсив на мотузцi собаку. Опiсля тварину закопав на земельнiй дiлянцi. Правопорушником виявився 61-рiчний мiсцевий мешканець, повiдомили у секторi комунiкацiї полiцiї Iвано-Франкiвщини.

Труп собаки направлено на проведення експертизи.

За фактом слiдчi територiального пiдроздiлу полiцiї вiдкрили кримiнальне провадження за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримiнального кодексу України. Санкцiя статтi передбачає арешт на строк до 6 мiсяцiв або обмеження волi на строк до 3 рокiв.

Чоловік повісив собаку на дворі своєї сусідки: у поліції розкрили подробиці  — LVIV.MEDIA

Досудове розслiдування триває.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs