Прикарпатець розбив вітрину та викрав гроші - йому загрожує ув'язнення

27.03.2023 09:29   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Фiгурант зайшов до торгового закладу, розбив вiтрину та викрав грошi.

За декiлька годин полiцейськi затримали зловмисника. Його помiстили в iзолятор.

Про це iнформує Фiртка з посиланням на Полiцiю в Iвано-Франкiвськiй областi.

Пограбування сталося 15 березня близько 15 години у Долинi.

У мiсцевий магазин зайшов чоловiк, вчинив конфлiкт з продавчинею та почав вимагати в неї грошi. Жiнка вiдмовилась, тож останнiй, розбив вiтрину та з-за прилавка викрав 4 000 гривень. Продавчиня намагалась зупинити зловмисника, однак вiн iз викраденим втiк.

За отриманим описом зловмисника, за лiченi години оперативники затримали чоловiка в Долинi. Йдеться про 29-рiчного мiсцевого мешканця.

Затриманий ранiше вже неодноразово притягувався до кримiнальної вiдповiдальностi. Востаннє — за грабiж декiлька мiсяцiв тому.

Слiдчi затримали фiгуранта в процесуальному порядку. Дiї затриманого слiдчi квалiфiкували за ч. 4 ст. 186 (Грабiж) Кримiнального кодексу України. Невдовзi йому повiдомлять про пiдозру та оберуть запобiжний захiд.

За скоєння вказаного злочину передбачено максимальне покарання на строк вiд семи до десяти рокiв ув'язнення.

Затриманого перевiряють на причетнiсть iнших злочинiв.

Полiцейськi вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадiжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодiння ним шляхом зловживання службовим становищем передбаченi максимальнi покарання.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka