Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Смертельна аварія з автобусами на Коломийщині: у поліції розповіли подробиці

На Коломийщині зіткнулися два автобуси. Одна людина загинула

19.03.2023 09:36   Джерело: galka
Автор : Франківський Новинар

18 березня о 07:35 до Служби порятунку надiйшло повiдомлення про те, що у селi Товмачик Коломийський району трапилась ДТП за участi мiкроавтобуса “Фольксваген“ та автобуса “Еталон”.

До мiсця виклику негайно було направлено пожежно-рятувальнi пiдроздiли на спецiальних автомобiлях, iнформує “Галка” з посиланням на головне управлiння ДСНС в Iвано-Франкiвськiй областi.

За попередньою iнформацiєю, 1 особа загинула (пасажирка “Фольксваген”), ще 14 осiб травмовано.

Рятувальники на мiсцi подiї деблокували водiя автобуса “Фольксваген”. Вiд’єднали клеми АКБ автобусiв та змили розлитi паливо-мастильних матерiалiв з проїжджої частини дороги з метою запобiгання загорянню.

Всього до лiквiдацiї наслiдкiв ДТП залучено 6 одиниць технiки, 21 чол. з них 5 тех. та 18 чол. вiд ГУ ДСНС в областi.

Полiцiянти встановили, що 56-рiчний водiй автобуса «Еталон», сполученням «Коломия – Мукачево», рухаючись автодорогою Т-09-05, виїхав на смугу зустрiчного руху та допустив зiткнення з автобусом «Volkswagen LT», який курсує за маршрутом «Ланчин – Коломия».

У результатi автобусної трощi одна пасажирка «Volkswagen LT» загинула на мiсцi аварiї. 23 пасажири з обох транспортних засобiв та 36-рiчного водiя «Volkswagen LT» доставлено до лiкувальних закладiв з рiзними ушкодженнями. Їм надають необхiдну медичну допомогу.

Керманича «Еталону» полiцiянти перевiрили на стан сп’янiння. Встановлено, що за кермом вiн був тверезий, iнформує “Галка” з посиланням на полiцiю областi.

Вiдомостi про подiю внесенi до Єдиного реєстру досудових розслiдувань за ч. 2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримiнального кодексу України.

На мiсцi подiї продовжують працювати правоохоронцi. Полiцiянти встановлюють всi обставини подiї.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka