У Долині поліція затримала 29-річного чоловіка - той розбив вітрину та пограбував магазин

17.03.2023 13:29   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Полiцейськi Iвано-Франкiвщини оперативно розшукали пiдозрюваного у пограбуваннi магазину в мiстi Долина.

Чоловiк зайшов до торгового закладу, розбив вiтрину та вкрав грошi. За лiченi години полiцейськi затримали зловмисника. Його помiстили до iзолятора. В умовах воєнного стану правопорушнику загрожує покарання до 10 рокiв ув’язнення.

Пограбування сталося 15 березня близько 15 години у Долинi. До мiсцевого магазину зайшов чоловiк, вчинив конфлiкт з продавчинею та почав вимагати в неї грошi. Жiнка вiдмовилась, тож вiн розбив вiтрину та з-за прилавка викрав 4000 гривень. Продавчиня намагалась зупинити зловмисника, однак вiн iз викраденим втiк.

За отриманим описом зловмисника за лiченi години оперативники затримали його в Долинi. Йдеться про 29-рiчного мiсцевого мешканця. Затриманий ранiше вже неодноразово притягувався до кримiнальної вiдповiдальностi. Востаннє — за грабiж декiлька мiсяцiв тому.

Слiдчi затримали фiгуранта в процесуальному порядку. Дiї затриманого слiдчi квалiфiкували за ч. 4 ст. 186 (Грабiж) Кримiнального кодексу України. Невдовзi йому повiдомлять про пiдозру та оберуть запобiжний захiд. За скоєння вказаного злочину передбачено максимальне покарання на строк вiд семи до десяти рокiв ув’язнення.

Затриманого перевiряють на причетнiсть iнших злочинiв, iнформує пресслужба обласної полiцiї.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs