Мешканець Івано-Франківська обікрав одеситку на шалену суму - виніс з квартири понад 280 тисяч гривень

04.03.2023 18:35   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


35-рiчний житель Iвано-Франкiвська проник до квартири одеситки i винiс звiдти грошi та цiннi речi на суму понад 280 тисяч гривень.

Про це Фiртцi повiдомили в ГУНП в Одеськiй областi.

Iвано-Франкiвець у пошуках дармової наживи блукав по пiд’їзду багатоповерхiвки у Приморському районi Одеси i натрапив на квартиру, яка була незачинена.

Скориставшись нагодою, правопорушник проник усередину та викрав з коридору жiночу сумку, в який власниця зберiгала бiльше тисячi доларiв США та п’ять тисяч гривень,  мобiльний телефон, навушники та iншi особистi речi.

Встановили правопорушника працiвники вiддiлу полiцiї № 5 Одеського районного управлiння № 1 пiд час слiдчо-оперативних заходiв.

З’ясувалося, чоловiк неодноразово судимий за майновi злочини. Частину викрадених речей полiцейськi у нього вилучили, а мiсцеперебування ще частини встановлюють.

"Пiд процесуальним керiвництвом Приморської окружної прокуратури мiста Одеси слiдчi повiдомили фiгуранту про пiдозру за ч. 4 ст. 185 Кримiнального кодексу України.

Йдеться про крадiжку, поєднану з проникненням у житло, вчинену повторно, в умовах воєнного стану.

На час слiдства пiдозрюваного помiстили пiд варту", - розповiла заступниця начальника слiдчого вiддiлення територiального пiдроздiлу полiцiї Олена Кумайгородська.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka