Після скандалу з перепусткою на Площу Ринок ексначальника патрульної поліції Львівщини перевели у Франківськ

03.03.2023 09:45   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


За результатами службового розслiдування ексначальника управлiння патрульної полiцiї Львiвщини Романа Пилипенка притягнули до дисциплiнарної вiдповiдальностi.

Його понизили в посадi та перевели на роботу в патрульну полiцiю Iвано-Франкiвської областi. Роман Пилипенко в сiчнi цього року оскандалився iз подарунком для своєї дiвчини, пише ZAXID.NET.

«До Пилипенка Р. ужито заходiв дисциплiнарного впливу, переведено на нижчу посаду, а саме заступника начальника управлiння – начальника вiддiлу чергової служби управлiння патрульної полiцiї в Iвано-Франкiвськiй областi департаменту патрульної полiцiї», – повiдомили у середу, 1 березня, в департаментi патрульної полiцiї України, вiдповiдаючи на iнформацiйний запит ZAXID.NET, надiсланий ще 1 лютого.

Нагадаємо, тепер вже колишнiй начальник патрульної полiцiї Львiвщини Роман Пилипенко подарував своїй партнерцi Василинi Софранюк, яка працює у Львiвськiй облрадi, червону перепустку для проїзду пiшохiдною площею Ринок у Львовi.

Та вiдразу ж вирiшила похвалилася отриманим подарунком в Instagram. Вiдео миттєво поширилося мережею та викликало обурення читачiв.

Пiсля резонансу керiвництво департаменту патрульної полiцiї України вiдсторонило Романа Пилипенка вiд посади та оголосило про початок службового розслiдування. У Львiвськiй мiськрадi заявили, що перепустка для Софронюк є недiйсною, оскiльки вона виявилась старого зразка.

Пiсля скандалу Роман Пилипенко, який очолював патрульну полiцiю Львiвщини понад п’ять рокiв, позбувся цiєї посади, однак офiцiйної iнформацiї про його подальше призначення не було.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka