Фільм режисерки Надії Парфан отримав спецвідзнаку Берлінського кінофестивалю Berlinale

28.02.2023 20:05   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Двi українськi стрiчки отримали нагороди у рамках Берлiнського мiжнародного кiнофестивалю. Зокрема вiдзначений фiльм режисерки з Прикарпаття Надiї Парфан.

Як повiдомляє пресслужба фестивалю, передає Агенція ГОЛОС, документальна стрiчка української режисерки Мiли Жлуктенко та режисера з Нiмеччини Данiеля Асадi Фаезi “Прокидаючись у тишi” отримала спецiальну нагороду за найкращий короткометражний фiльм у програмi Generation Kplus. Стрiчка розповiдає про вiйну очима українок та дiтей, що через росiйську вiйну в Українi вимушено знайшли прихисток у Нiмеччинi.

Фiльм Надiї Парфан “Це побачення” отримав Спецiальну вiдзнаку Мiжнародного журi. Стрiчку про життя у мiстi пiд час повномасштабного вторгнення було показано у межах програми Berlinale Shorts 2023.

“Це побачення” — перша iгрова стрiчка режисерки Надiї Парфан. Це iсторiя про столицю країни, в якiй триває повномасштабна вiйна, але не припиняється життя у всiх його проявах.

Фільм режисерки Надії Парфан отримав спецвідзнаку Berlinale 1


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs