Прикарпатські правоохоронці затримали 22-річного наркодилера: вилучили наркотики та психотропи

24.02.2023 17:11   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Фiгурант розповсюджував забороненi речовини на територiї областi. Правоохоронцi затримали збувача в Угринiвськiй громадi. За вчинене йому загрожує до 10 рокiв ув’язнення.

Пiд час вiдпрацювання оперативної iнформацiї працiвники управлiння карного розшуку обласної полiцiї спiльно з тисменицькими полiцейськими задокументували злочинну дiяльнiсть 22-рiчного уродженця Донецької областi, який тимчасово проживає на Прикарпаттi, причетного до незаконного обiгу наркотичних засобiв та психотропних речовин.

Невдовзi в Угринiвськiй територiальнiй громадi правоохоронцi зупинили автомобiль «VOLKSWAGEN JETTA», за кермом якого перебував фiгурант. Пiд час огляду транспортного засобу полiцейськi виявили ряд заборонених речовин. Серед вилученого 90 фольгових згорткiв та один полiетиленовий пакет з наркотичним засобом амфетамiн, «Альфа-PVP» та марихуаною, вагою близько 300 грам. За цiнами чорного ринку їх вартiсть сягає понад 200 тисяч гривень.

Правоохоронцi вилучили забороненi речовини для проведення вiдповiдних експертних дослiджень. Наразi полiцейськi перевiряють ймовiрних спiльникiв фiгуранта та канал надходження заборонених речовин.

Слiдчi затримали молодика в процесуальному порядку. Вирiшується питання повiдомлення затриманому про пiдозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв у великих розмiрах) ККУ. Невдовзi суд обере йому запобiжний захiд.

Вiдповiдно до санкцiї статтi, за вчинене наркодилеру загрожує максимальне покарання у виглядi позбавлення волi на строк вiд шести до десяти рокiв з конфiскацiєю майна.

Процесуальне керiвництво у кримiнальному провадженнi здiйснює Iвано-Франкiвська окружна прокуратура.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka