В результаті аварії автобус з Буковеля наТернопільщині є троє загиблих

22.02.2023 20:44   Джерело: курс
Опубліковано : Франківський Новинар

ДТП з пасажирським автобусом iз Буковеля сталася вчора увечерi на Тернопiльщинi. Автобус перекинувся – троє осiб загинули, ще троє дiстали поранення.

“19 лютого о 22:26 на номер екстреного виклику “101” надiйшла iнформацiя про те, що на автодорозi Н-18 в межах с. Стара Брикуля Микулинецької ТГ Тернопiльського району на узбiччя перекинувся автобус “Neoplan”, що здiйснював нерегулярнi перевезення з м. Буковель Iвано-Франкiвської областi до м. Тернопiль. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусi перебували 39 людей, зокрема 1 дитина. Внаслiдок ДТП 3 особи загинуло та 3 травмовано. Потерпiлих доставили до Теребовлянської мiської лiкарнi”, – йдеться у повiдомленнi ДСНС Тернопiльської областi.

Спiвробiтники ДСНС врятували пасажирку, яку деблокували з-пiд автобуса. Також рятувальники вжили заходiв, аби не допустити пожежi. Автобус пiдняли з узбiччя на проїжджу частину.

автобус з Буковеля перекинувся

ДТП: в автобусі з Буковеля загинули 3 людини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: курс