Як на Прикарпатті роздають повістки? Буковель не виняток

20.02.2023 09:02   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Мобiлiзацiя в Iвано-Франкiвськiй областi вiдбувається на всiй територiї регiону, i Буковель не є винятком, запевняють в Iвано-Франкiвському територiальному центрi комплектування та соцiальної пiдтримки.

“Якщо є план оповiщення, то, значить, вiн виконується. Будь-якi мiсця не є винятком. Зокрема, й туди можуть приїхати й роздавати повiстки”, — зазначив пресофiцер Центру Дмитро Бойканюк в коментарi для Суспiльного.

Скiльки повiсток працiвники територiального центру комплектування та соцiальної пiдтримки роздали на Буковелi та скiльки людей стали на облiк, Дмитро Бойканюк не повiдомив.

“Ця iнформацiя — конфiденцiйна: скiльки людей стали на облiк. У Буковелi немає вiйськовозобов’язаних, якi там проживають i прописанi. Там всi — приїжджi, як туристи. Багато хто просто приїжджає на один день, i тому який сенс його там реєструвати на один день? Якщо вiн понад три днi перебуває, то так”, — пояснює Дмитро Бойканюк.

Недавно один iз користувачiв Facebook опублiкував вiдео iз пiдписом: “Нарештi в Буковелi вручають повiстки”.

 

Проте пресофiцер зазначив, що на цьому вiдео насправдi не Буковель, а селище Славське Львiвської областi, де розташований гiрськолижний курорт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs