Бо не доставив замовлення з McDonald’s: кур’єр з Франківська отримав покарання виправними роботами

18.02.2023 09:33   Джерело: галка
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Iвано-Франкiвський суд призначив кур’єру 200 годин громадських робiт за недоставлене замовлення з McDonald’s.

Обвинувачений через сервiс Kabanchik отримав замовлення на доставку їжi з McDonald’s. Клiєнт також вiдправив йому 950 грн передплати за доставку, проте пiсля отримання грошей кур’єр зник, пише Галка з посиланням на Zaxid.net.

У судi хлопець визнав свою вину i пояснив, що працював фотографом, мав проблеми iз зарплатою, тому вирiшив залишити грошi клiєнта собi.

Як зазначається у вироку Iвано-Франкiвського мiського суду, iнцидент стався незадовго пiсля вiдновлення роботи ресторану McDonald’s у Франкiвську – 16 листопада 2022 року.

Чоловiк опублiкував неправдиве оголошення про кур’єрськi послуги на сервiсi Kabanchik та отримав замовлення на доставку їжi McDonald’s. Клiєнт Матвiй С. пiсля спiлкування iз кур’єром вiдправив йому 950 грн передплати за доставку, однак не отримав нi замовлення, нi коштiв. Кур’єр витратив грошi на власнi потреби.

Пiд час суду вiн визнав свою вину та пояснив, що приїхав з другом у Франкiвськ працювати фотографом, але їм затримували зарплату, тому вирiшив вiдпрацьовувати кур’єром.

«Отримавши замовлення на сайтi Kabanchik та кошти вiд потерпiлого, вирiшив їх привласнити. Пiзнiше кошти потерпiлому повернув. Щиро кається, та просить суд його суворо не карати, запевняючи суд, що такого бiльше не повториться», – йдеться у вироку.

Вiдтак суддя Iвано-Франкiвського мiського суду Iванна Ковалюк визнала чоловiка винним у за ч. 1 ст. 190 ККУ (шахрайство), та призначити 200 годин громадських робiт. Вирок може бути оскаржений в апеляцiйному судi протягом тридцяти днiв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: галка