На Франківщині судитимуть підрядника, який привласнював бюджетні кошти при будівництві амбулаторії

15.02.2023 20:59   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Привласнення бюджетних коштiв при будiвництвi амбулаторiї – пiдозрюють пiдрядника на Прикарпаттi. Про це повiдомляє обласна прокуратура, передає Фiртка.

За процесуального керiвництва Калуської окружної прокуратури директору приватного пiдприємства повiдомлено про пiдозру у заволодiннi чужим майном у великих розмiрах, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осiб та службовому пiдробленнi (ч.1 ст.28, ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слiдства, пiдозрюваний, виконуючи роботи з будiвництва закладу охорони здоров’я в одному iз сiл Долинського району, привласнив понад 313 тис. грн бюджетних коштiв.

Спiльно з iншою особою вiн внiс до офiцiйних документiв неправдивi вiдомостi щодо фактичного обсягу та вартостi робiт, що стало пiдставою для отримання грошей.

Досудове розслiдування триває. За вказане правопорушення зловмиснику загрожує вiд п'яти до восьми рокiв позбавлення волi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka