у Коломиї трапилася аварія за участі пішохода: водій втік з місця ДТП, його розшукала поліція

14.02.2023 19:05   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Аварiя сталася в Коломиї. З мiсця подiї керманич втiк. Правоохоронцям знадобилось кiлька годин, щоби встановити транспортний засiб та особу порушника. За даним фактом розпочато кримiнальне провадження.

11 лютого до полiцейських надiйшло повiдомлення про дорожньо – транспортну пригоду, яка трапилась по вулицi Мазепи, що в м. Коломиї.

Полiцейськими встановлено, що невiдомий водiй, рухаючись в напрямку центральної частини м. Коломиї, вчинив наїзд на 29- рiчну жiнку, яка переходила проїзну частину дороги по пiшохiдному переходi. Керманич з мiсця подiї втiк у невiдомому напрямi.

У результатi наїзду мешканка Коломиї отримала численнi травми. ЇЇ госпiталiзовано в реанiмацiйне вiддiлення Коломийської ЦРЛ.

Транспортний засiб «MERCEDES-BENZ ML 350», а вiдтак i водiя коломийськi правоохоронцi встановили за лiченi години.

Автомобiль, без номерних знакiв, з характерними пошкодженнями передньої частини, був припаркований за кiлометр вiд мiсця подiї. 44 – рiчний водiй, мiсцевий мешканець повiдомив, що перебував у шоковому станi, тому покинув мiсце подiї.

У керманича вiдiбрано кров для проведення експертизи на вмiст алкоголю в кровi.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слiдчими розпочато кримiнальне провадження. Йдеться про ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпiлого).

Наразi вирiшується питання про повiдомлення чоловiку пiдозри. Суд обере йому запобiжний захiд.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka