Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

На Прикарпатті розчищають шляхи: ускладнений проїзд на Буковецькому та Кривопільському перевалах

06.02.2023 09:32   Джерело: Курс
Автор : Франківський Новинар

Дорожнi екiпажi не припиняють лiквiдовувати снiгоперемети та забезпечують рух усiх видiв транспорту дорогами державного значення. Робота дорожнiх бригад триватиме беззупинно до повноi розчистки дорiг вiд снiгу та лiквiдацiї слизькостi, iнформує пресслужба САД.

“Станом на ранок 5 лютого ускладнення в русi дорогами державного значення вiдсутнi, покриття чорне мокре, на окремих дiлянках – снiгова каша”, – йдеться в повiдомленнi.

Протягом попередньої доби розчищали снiг, обробляли дорожнє покриття протиожеледними матерiалами та навантажували пiщано-сольову сумiш загалом 53 одиницi технiки; було задiяно 65 дорожникiв.

На Вишкiвському перевалi станом на 6:00 працювало 4 спецмеханiзми, на Яблуницькому – 4 спецмеханiзми. Покриття дорiг чорне мокре. Тривають роботи на Буковецькому та Кривопiльському перевалах та на iнших проблемних дiлянках.

Вранцi на Прикарпаттi посилилися опади у виглядi снiгу та хуртовини. За прогнозами синоптикiв, негода вируватиме i протягом дня. Температура повiтря – до -9 градусiв морозу.

Перелiк мiсць вiдстою транспортних засобiв у розрiзi автомобiльних дорiг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w

Якщо виникла надзвичайна ситуацiя на дорозi, просимо звертатися на цiлодобову гарячу лiнiю Єдиного контакт-центру за номером телефону: +38 067 400 60 80.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс