П'яний водій намагався дати хабар франківським поліцейським - питання вирішити не вдалося

04.02.2023 19:15   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Водiй з ознаками алкогольного сп’янiння запропонував спiвробiтникам полiцiї 100 доларiв США аби уникнути адмiнiстративної вiдповiдальностi. У результатi йому загрожує до чотирьох рокiв позбавлення волi.

Про це Фiртцi повiдомили в полiцiї областi.

Учора, близько 1 години ночi, пiд час несення служби по вулицi Галицькiй, що в обласному центрi, спiвробiтники групи реагування патрульної полiцiї Тисмениччини зупинили автомобiль Volkswagen Jetta за порушення правил дорожнього руху. За кермом транспортного засобу перебував 36-рiчний мешканець Букачiвської територiальної громади.

Спiлкуючись iз керманичем, правоохоронцi помiтили у нього явнi ознаки алкогольного сп’янiння. Проходити освiдування чоловiк вiдмовився як на мiсцi, так й у медичному закладi, натомiсть намагався вирiшити питання хабарем.

100 доларiв США вiн поставив в салон службового автомобiля пiд час складання матерiалiв.

На мiсце подiї iнспектори викликали слiдчо-оперативну групу Iвано-Франкiвського РУП та спiвробiтникiв Iвано-Франкiвського управлiння Департаменту внутрiшньої безпеки НПУ, якi задокументували факт неправомiрної вигоди. Грошi вилучили.

За даним фактом розпочато кримiнальне провадження за ч. 1 ст. 369 (надання неправомiрної вигоди службовiй особi) Кримiнального кодексу України. Окрiм цього, на водiя складено адмiнпротокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у станi сп’янiння).

  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka