Поліція Київщини оголосила про підозру організаторам п’яних вечірок у столиці: ім загрожує до семи років в’язниці за принизливі знущання над дівчатами

03.02.2023 08:52   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Франківський Новинар

Компанiя молодикiв доводила дiвчат до стану безпорадностi, змушувала виконувати непристойнi дiї сексуального характеру, пiсля чого глумилась iз жертв в соцмережах.

Про це пише Фiртка з посиланням на полiцiю в Київськiй областi.

«Першого лютого слiдчi полiцiї Київщини разом iз оперативниками кримiнальної полiцiї НПУ та прокурорами столичної областi провели обшуки за мiсцем мешкання фiгурантiв у Києвi та Iвано-Франкiвськiй областi», — повiдомив очiльник полiцiї Київщини Андрiй Нєбитов.

Правоохоронцi встановили, що органiзаторами огидних розваг та авторами принизливих вiдео є двоє товаришiв, якi i поширювали порно в Телеграм-каналi та Iнстаграм.

В ходi обшукiв у зловмисникiв вилучили речi для створення порноконтенту, мобiльнi телефони, готiвку.

«Наразi двох органiзаторiв безчинства затримано та помiщено до iзолятора тимчасового тримання. Обом фiгурантам оголошено про пiдозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту i розповсюдження порнографiчних предметiв», — зазначив генерал.

Слiдчi Київщини звертаються до суду з клопотанням про обрання останнiм запобiжного заходу у виглядi тримання пiд вартою.

Досудове розслiдування триває. Наразi встановлюються iншi потерпiлi вiд злочинної дiяльностi фiгурантiв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка