Енергетика Бурштинської ТЕС відзначили державною нагородою за порятунок станції

31.01.2023 13:35   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Прикарпатського енергетика нагородили державною вiдзнакою. Про це пише “Галка” з посиланням на фб-сторiнку ДТЕК Бурштинська ТЕС.

“Донедавна ми були впевненi, що герої – це люди в масках, розмальованих вбраннях, з унiкальними вмiннями та суперсилою. Реалiї ж теперiшнього часу показали, що це насправдi простi люди, якi живуть серед нас, але мають мужнiсть, гiднiсть i професiйну честь. Яскравим прикладом є енергетик Сергiй, якого було вiдзначено державною нагородою, за проявлену ним мужнiсть пiд час обстрiлiв”, – йдеться в повiдомленнi.

Коли одного разу окупанти влучили по ТЕС, вiн одразу, поки ще тривала повiтряна тривога i всi сидiли в укриттях, приступив до лiквiдацiї пожежi, щоб не дати вогню поширитись на сумiжне обладнання. А потiм – оперативно розбирав електричнi схеми, щоб якнайшвидше вiдновити живлення для споживачiв.

Сергiй пiшов стопами батька, бо той також пропрацював на пiдприємствi понад 30 рокiв. Енергетик каже, що це їхня спiльна з батьком нагорода. А також додає, що якби не колеги, якi були поряд, все могло б закiнчитися куди гiрше.

“Це дiйсно приємно, що мої сили та навички згодилися в такий важкий час. Я завдячую батьку, за те, що допомiг менi отримати необхiдний для такої роботи досвiд. А також надiйним колегам, якi були бiля мене в тi днi. Володя, Тарас, а також наш керiвник Сергiй – люди, на яких точно можна покластися без зайвих слiв. Адже довiра до людей поруч є великою запорукою успiху. Попри обстрiли, вибитi фари у власних автiвках, цi хлопцi не злякалися та залишилися лiквiдовувати пожежу”, – каже Сергiй.

Енергетик також зазначає, що намагається в життi все робити добре. Це стосується i сiм’ї i роботи.

“Я думаю, що коли кожен з нас на своєму мiсцi виконуватиме якiсно свою роботу, то все точно буде добре. I в сiм’ї, i на роботi, i в нашiй країнi загалом. Менше лицемiрства, нещиростi i самообману. В цьому мене пiдтримують i колеги, i мої рiднi. А це зараз неабияк важливо”.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka