У бою з окупантами загинув десантник Микола Черевко з Івано-Франківська

30.01.2023 23:51   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

25 сiчня у бою на Донеччинi вiд отриманих травм загинув боєць одного з десантно-штурмових батальйонiв ЗСУ Микола “Кольт” Черевко з Iвано-Франкiвська.

Захиснику було 49 рокiв. До участi у повномасштабнiй вiйнi з росiєю два роки брав участь у АТО. У 2022 роцi разом з побратимами визволяв Iзюм, Балаклiю, Куп’янськ на Харкiвщинi та воював на Миколаївщинi.

“Мовчав про всi численнi контузiї i робив вигляд, що поранення нiчого не значать, бо не хотiв кидати своїх бiйцiв…Тато був дуже хоробрий i знав, що або з перемогою, або на щитi. Постiйно казав про те, що на всiх чекає дiм або Вальгала, i не показував свого страху. Якщо є приклад патрiотизму – то це безперечно вiн”, – каже про батька його старша донька Юлiя Черевко.

У цивiльному життi Микола Черевко займався творчiстю – малюнками та лiпниною. Його роботами були оздобленi кiлька громадських закладiв в Iвано-Франкiвську.

Його сiм’я, близькi, друзi та побратими у глибокiй скорботi за Захисником.

29 сiчня о 17 годинi в Домi Смутку на Ребета вiдбудеться прощання з Героєм. Похорон – о 10 ранку 30 сiчня за цiєю з адресою. Поховають Героя на Алеї Слави мiського кладовища в Чукалiвцi.

Вiчна пам’ять. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka