Пропагандисти окупантів вигадали історію з тату-салоном у Франківську

30.01.2023 13:20   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Росiйськi пропагандисти активно поширюють вiдредактоване зображення рекламної розтяжки одного з тату-салонiв, в якому українцям буцiмто пропонують вевести свастику за пiв цiни.

“Акция. Їдете до Європи? Виведемо свастику за пiв цiни”, — нiбито написано на розтяжцi. Таке фото поширили в низцi “Z”-телеграмканалiв, iнших соцмережах, на сайтах-смiттярках i навiть на телебаченнi. Про це повiдомили експерти проєкту “По той бiк новин”.

Російські пропагандисти вигадали тату-салон у Франківську, який начебто виводить свастику 1

У супровiдному текстi розповiдають, буцiмто цей тату-салон розташований в Iвано-Франкiвську i користується великою популярнiстю серед тих, хто бажає “євроiнтегруватися”.

“Європейськi буржуа на побутовому рiвнi досi стидаються приймати у себе щирих нацистiв. До того ж виведене тату вiдкриває опцiю здачi в росiйський полон. Подвiйна вигода”, – стверджують окупанти.

Насправдi в Iвано-Франкiвську немає тату-салона з такою назвою i логотипом. Натомiсть вiн є в росiйському мiстi Бiйськ, що на Алтайщинi, пiд назвою “TattooIrograf”.

Щоправда, там не надають таку послугу або принаймнi про це не афiшують. Усi написи на зображеннi, що поширюють у соцмережi, домальованi в фоторедакторi. Окрiм логотипу.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs