Енергетики пояснили, чому є електрика в універмазі "Прикарпаття"

30.01.2023 08:57   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Впродовж останнiх тижнiв в редакцiю “Галки” звернулися близько десятка мешканцiв i пiдприємцiв, котрi просили отримати пояснення щодо безперебiйного енергопостачання унiвермагу “Прикарпаття”, в народi бiльш вiдомого як “ЦУМ”. 

Читачi повiдомили, що ранiше унiвермаг був у однiй з черг, i там вимикали електрику згiдно графiкiв. Через деякий час заклад, в якому працює супермаркет “Сiльпо” та десятки iнших пiдприємцiв, отримував живлення вiд генератора. Однак в груднi люди помiтили, що примiщення не має проблем з “енергохарчуванням”. 

Тож очiкувано, така ситуацiя обурила сусiдiв “ЦУМу”.

“Пiдприємцями встановлено, що з грудня 2022р., на унiвермазi не виключають свiтло. Вони постiйно з свiтлом. По вiдношенню до пiдприємцiв та жителiв межуючих з унiвермагом Прикарпаття – це є несправедливо”, – йдеться в одному iз звернень в редакцiю.

За поясненням в “Прикарпаттяобленерго”повiдомили, що унiвермаг має два джерела електроживлення. Один з яких паралельний з сусiдньою котельною, яку вiд електрики не вимикають. 

Та згiдно планiв вже в наступному мiсяцi, додали енергетики, цей об’єкт теж потрапить у список планових вимкнень. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka