У Коломиї попрощались із сотенним УПА, Героєм Мирославом Симчичем

23.01.2023 13:12   Джерело: Фірнка
Опубліковано : Франківський Новинар

20 сiчня у Коломиї попрощались з легендою – Мирославом Симчичем. Про це на своїй сторiнцi повiдомив очiльник Писанкової - Богдан Станiславський, передає Фiртка.

Це людина, яка була вiддана своїй Батькiвщинi та метi бачити її незалежною. «Кривонiс» не став на колiна перед ворогами, i насилу його не змогли поставити на колiна. Вiдважний та незламний патрiот, Герой України – таким його запам’ятають.

Зi слiв мiського голови Коломийськiй громадi дуже пощастило, що саме тут жила така сильна людина. Його знали i поважали багато те. Пан Мирослав був почесним громадянином Коломиї, Львова, Космача.

Прийшли попрощатись iз "Кривоносом" люди з рiзних куткiв України, серед яких були вiдомi письменники, полiтики, громадськi дiячi, активiсти.

"Ми всi надихались Мирославом Симчичем, брали з нього приклад. В i майбутньому це також будемо робити. Нiколи не забудемо, що «Кривонiс» зробив для всiх нас.

Дуже шкода, що пана Мирослава не буде тут з нами, коли Україна остаточно переможе росiян. Але вiрю, що вiн обов’язково це побачить. Вiчна пам’ять та шана «Кривоносу». Нехай спочиває з Богом!", - йдеться в дописi.

Нагадаємо, 18 сiчня, вiдiйшов у вiчнiсть сотенний УПА, легендарний "Кривонiс", наш земляк Мирослав Симчич.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фірнка