В Івано-Франківську контрактникам виплатять по 10 тисяч гривень допомоги

21.01.2023 17:55   Джерело: VERSII
Опубліковано : Франківський Новинар

У Івано-Франківську започаткували нову програму – це одноразова матеріальна допомога на певне спорядження для хлопців і дівчат, які підписують контракт зі Збройними Силами України.

Про це під час прямого включення розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Уже з наступного місяця, тобто з 1 лютого, усі хто буде підписувати контракт на проходення військової служби отримають від міста фінансову допомогу сумі 10 тисяч гривень.

«Хай це будуть і невеликі кошти, але це можливість купити собі бодай якесь спорядження. Це нова програма, яку запровадила міська рада»,- сказав міський голова.

В Івано-Франківську уже діє ряд програм на підтримку наших військовослужбовців. Серед них відшкодування комунальних послуг, для тих хто не має статусу УБД, грошова допомога дітям військовослужбовців до дня народження та багато іншого.

Крім того, міська рада продовжує купувати авто для фронту. Ще один автомобіль волонтери передали для потреб 24-ї бригади, а також купили автомобіль потреб 80-ї бригади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: VERSII