Воїна та керівника франківських муніципалів Михайла Шутака відзначив медаллю Президент України

16.01.2023 15:23   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Керiвника КП “Мунiципальна iнспекцiя “Добродiй” Михайла Шутака вiдзначили медаллю за особливу мужнiсть та самовiдданiсть.

Михайло Шутак воював у 2014-15 роках в Луганськiй областi. Мав поранення i контузiї. У першi днi повномасштабного вторгнення росiї разом з побратимами повернувся на фронт, де знову отримав поранення. Воював пiд Бахмутом.

У 2017 роцi Шутак призначений на посаду в.о. начальника КП “Мунiципальна iнспекцiя “Добродiй” (тодi – КП “Мунiципальна варта”), а у 2020 роцi був переведений на посаду директора.

“Указом президента України №20/2023 За особисту мужнiсть i самовiдданiсть, виявленi у захистi державного суверенiтету та територiальної цiлiсностi України, вiрнiсть вiйськовiй присязi постановляю нагородити медаллю “За вiйськову службу Українi” Шутака Михайла Iвановича — солдата”, – йдеться на сайтi президента.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka