Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Під колесами автомобіля в Бурштині загинув пішохід

15.01.2023 19:59   Джерело: galka
Автор : Франківський Новинар

Подiя мала мiсце у Бурштинi. Пiд колесами легковика загинув чоловiк. Причини та обставини ДТП встановлює слiдство.

13 сiчня о 17:40 до полiцiянтiв надiйшло повiдомлення про дорожньо-транспортну пригоду в Бурштинi, Iвано-Франкiвського району, iнформує “Галка” з посиланням на полiцiю областi.

Полiцiянти попередньо встановили, що мiсцевий мешканець, 2005 р.н., керуючи автомобiлем «Volvo», допустив наїзд на пiшохода. Останнiй в темну пору доби на неосвiтленiй дiлянцi дороги, перетинав проїзну частину дороги злiва направо у напрямку руху автомобiля. На одязi потерпiлого не було жодних свiтловiдбиваючих елементiв.

Внаслiдок ДТП 44-рiчний мешканець Рогатинської ТГ вiд отриманих травм помер на мiсцi подiї. Керманича перевiрено на стан сп`янiння, результат – тверезий.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слiдчi в рамках вiдкритого кримiнального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримiнального кодексу України.

Полiцiя Iвано-Франкiвщини наголошує на дотриманнi Правил дорожнього руху як водiями, так i пiшоходами.

Необхiдно бути обережним на дорогах, вибирати безпечний швидкiсний режим та вiдмовитися вiд ризикованих маневрувань.

Пiшоходи! Щоб бути в безпецi не забувайте використовувати свiтловiдбиваючi елементи на верхньому одязi. Носiть флiкери (свiтловiдбивачi): стрiчки, браслети, налiпки, жилети або навiть рефлективний одяг.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka