Під час вчорашньої атаки ворог знову поцілив у енергетичний обʼєкт на Прикарпатті

15.01.2023 14:01   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


14 сiчня пiд час повiтряної тривоги ворог знову завдав ракетних ударiв по енергетичному об’єкту в нашiй областi. Про це повiдомила голова Iвано-Франкiвської ОВА Свiтлана Онищук:

Внаслiдок ворожого обстрiлу на територiї об’єкта виникла пожежа. Всi вiдповiднi служби оперативно вiдреагували на виникнення надзвичайної ситуацiї. На мiсце гасiння прибули рятувальники для локалiзацiї пожежi.

На щастя, за попередньою iнформацiєю, постраждалих i загиблих немає. На час тривоги усi працiвники перебували в укриттях. Також для мiнiмiзацiї наслiдкiв ракетних ударiв дiлянку дороги поруч iз iнфраструктурним об’єктом було завчасно перекрито для проїзду автомобiлiв. 

Разом з тим успiшно спрацювали i сили ППО, якi пiд час тривоги збили двi росiйськi ракети.

Агресор не полишає спроб знищити нашу iнфраструктуру, залякати нас i занурити в темряву.

ОНОВЛЕНО 18:14:

Пожежа, яка виникла на об’єктi енергетичної iнфраструктури внаслiдок ракетного удару рашистiв, ЛОКАЛIЗОВАНА.

Дякуємо нашим рятувальникам за мужнiсть i героїзм. Завдяки своїй оперативнiй i злагодженiй роботi вони запобiгли можливостi подальшого поширення горiння та створили умови для успiшної лiквiдацiї пожежi. 

 Ворог знову поцілив у енергетичний обʼєкт на Прикарпатті. Дві ракети збила ППО


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka