В Дніпрі росіяни влучанням ракети знищили цілий під’їзд будівлі - є численні жертви та постраждалі

15.01.2023 13:06   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Пiд час масованого росiйського обстрiлу України вдень 14 сiчня ворожi ракети влучили у житлову дев’ятиповерхiвку в Днiпрi. Попередньо вiдомо про 10 поранених, серед них двоє дiтей.

Про це повiдомив очiльник обласної вiйськової адмiнiстрацiї Валентин Резнiченко, iнформує “Галка” з посиланням на “Громадське”.

За його даними, троє постраждалих перебувають у важкому станi. Усiх поранених доставили до лiкарнi.

Заступник керiвника ОП Кирило Тимошенко повiдомив, що станом на 16:20 у зруйнованому пiд’їздi вдалося врятувати 15 людей. Кiлькiсть загиблих та травмованих, за його словами, уточнюється. 

Мер Борис Фiлатов повiдомив, що цiлий район мiста, куди влучили в житловий будинок, повнiстю знеструмлений та вiдключений вiд систем життєзабезпечення.

Вибухи в Днiпрi пролунали пiд час масованої росiйської атаки на Україну. росiяни влучили в багатоквартирний будинок, пiд завалами якого можуть досi перебувати люди. На мiсцi працюють рятувальнi служби.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka