Чоловік на Надвірнянщині зі зброї вистрелив у голову прикарпатці, а потім і собі

11.01.2023 09:10   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Фiгурант, пiд час сварки з 43-рiчною прикарпаткою, здiйснив два пострiли: спершу поцiлив у жiнку, а потiм в себе. Наразi обох госпiталiзовано. За скоєне нападнику загрожує до 15-ти рокiв за ґратами.

Днями до надвiрянських полiцейських надiйшло повiдомлення вiд мешканця Делятинської територiальної громади. Чоловiк розповiв, що на територiї свого господарства виявив поранену дружину. На мiсце виклику одразу виїхали оперативнi працiвники, слiдчi слiдчого управлiння обласної полiцiї, експерти-кримiналiсти.

Як з’ясували правоохоронцi, 35-рiчний мешканець села Лоєва, що в Надвiрянськiй ТГ, прийшов до помешкання батькiв своє дiвчини, де вчинив конфлiкт з її матiр’ю. В ходi суперечки фiгурант витягнув предмет, схожий на пiстолет та здiйснив пострiл у дiлянку голови потерпiлої. Опiсля поцiлив i собi в голову.

Жiнку та нападника з пораненнями госпiталiзовано до лiкарнi.

З мiсця подiї слiдчi вилучили пiстолет та гiльзи, якi направлено на проведення експертизи. Наразi полiцейськi з’ясовують всi обставини вчиненого кримiнального правопорушення.

Дiї нападника слiдчi квалiфiкують за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримiнального кодексу України.

Пiсля покращення стану здоров’я фiгуранта вирiшуватиметься питання повiдомлення про пiдозру та обрання запобiжного заходу.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka