Розваги у Микуличині закінчилися різаниною: чоловік поранив ножем підлітка

10.01.2023 13:02   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Шостого сiчня в обiдню пору на лiнiю «102» надiйшло повiдомлення, що на однiй з вулиць Микуличина вiдбувався конфлiкт мiж компанiєю чоловiкiв – один з учасникiв отримав ножове поранення.

На мiсце подiї одразу ж виїхала слiдчо-оперативна група, слiдчi обласної полiцiї, оперативнi працiвники, якi встановили всi обставини подiї.

З’ясовано, що компанiя чоловiкiв iз Днiпра орендували квадроцикли, щоб покататися. Пiд час вiдпочинку останнi проявляли агресiю до iнструктора, порушували правила використання орендованих траспортних засобiв, не реагували на зауваження, а також пошкодили один iз квадроциклiв.

Вiдтак мiж ними та власниками квадроциклiв виник конфлiкт, який перерiс у бiйку. В ходi якої 27-рiчний мешканець Днiпра завдав удар розкладним ножем у дiлянку грудної клiтки 15-рiчному прикарпатцю, який втрутився у бiйку. Потерпiлого госпiталiзовано до реанiмацiйного вiддiлення ОДКЛ Iвано-Франкiвська.

Про це пише “Галка” з посиланням на полiцiю Прикарпаття.

В ходi проведення невiдкладних полiцейських заходiв оперативнi працiвники затримали фiгуранта одразу ж пiсля скоєного. Полiцейськi вилучили з мiсця подiї знаряддя злочину, яким фiгурант нанiс поранення потерпiлому. Його вiдправлено на експертизу.

Нападника слiдчi затримали в порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Йому повiдомили про пiдозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тiлесне ушкодження) Кримiнального кодексу України. Невдовзi суд обере запобiжний захiд. Триває слiдство.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka