Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Патрульні у Франківську знайшли наркотики у п’яного водія, який їздив ще й без прав

10.01.2023 09:51   Джерело: Галка
Автор : Франківський Новинар

популярне


В Iвано-Франкiвську на вулицi Максимовича iнспектори патрульної полiцiї зупинили автомобiль Nissan за порушення ПДР.

Пiд час спiлкування з 42-рiчним водiєм полiцейськi помiтили в останнього ознаки алкогольного сп’янiння. Водiй погодився пройти освiдування на стан сп’янiння. Результат – 0.68 промiле алкоголю в кровi. Про це повiдомили у пресслужбi патрульної полiцiї, передає Галка.

Окрiм того, патрульнi встановили, що водiй позбавлений права керування транспортним засобом. Iнспектори провели поверхневу перевiрку та знайшли два пакети з речовиною зеленого кольору, згортки iз невiдомою речовиною бiлого та рожевого кольорiв, зовнi схожi на наркотичнi.

Полiцейськi його затримали та викликали на мiсце слiдчо-оперативну групу. Ймовiрнi наркотики вилучено та направлено на експертне дослiдження.

На водiя патрульнi склали протокол за ч. 3 ст. 130 (Повторне протягом року керування в станi сп’янiння) та постанову за ч. 5 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП, автомобiлi евакуйовано.

 Франківські патрульні знайшли наркотики у п’яного водія, який їздив без прав


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка