Чим особлива ялинка, яку прикрасили у одній із клінік Стрия

08.01.2023 22:55   Джерело: Новини Львівщини
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Ялинка Клiнiки Симбiотика символiчно зiбрала всi Українськi землi у мiжнародно визнаних кордонах України. Iдея встановити патрiотичну ялинку в Симбiотицi виникла у молодшого медичного персоналу. Кульки вишивали, враховуючи особливостi традицiйної вишивки кожного регiону i розташували на деревi вiдповiдно до карти України, та огорнули жовто-блакитним свiтлом. Робота тривала понад пiвтори мiсяцi.

Вишивала молодша медсестра Тетяна Баран, яка є матiр’ю трьох дiток.

В таке патрiотичне вбрання рiздвяного дерева вкладено глибокий змiст. Адже географiя пацiєнтiв Симбiотики, зокрема через вiйну, розширилася аж до схiдних кордонiв. Багато з них втратили не просто домiвки, а назавжди втратили рiднi мiсця. Тому дуже важливо, щоб прийшовши в Симбiотику, пацiєнти ще бiльше вiрили в перемогу, вiрили те, що ми зможемо захистити свою землю i вiдродимо Україну в тих межах, якi нам належать i якi визнав весь свiт.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Новини Львівщини