Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

В Буковелі зіткнулись два авто - один з водіїв був "під мухою"

05.01.2023 22:39   Джерело: firtka
Автор : Франківський Новинар

2 сiчня на Яремчанщинi зiткнулось два легковики. Внаслiдок аварiї постраждали нетверезий керманич та його пасажир. За даним фактом розпочато кримiнальне провадження.

Про це Фiртцi повiдомили в полiцiї областi.

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 21 годинi в селi Яблуниця. Виїздом слiдчо-оперативної групи правоохоронцi попередньо встановили, що на дiлянцi автодорогою Н-09 сполученням «Мукачево-Львiв» вiдбулося зiткнення двох транспортних засобiв Opel, пiд керуванням 26-рiчного мiсцевого мешканця, та Hyundai, пiд керуванням 34-рiчного мешканця Києва.

Полiцейськi перевiрили керманичiв на стан сп’янiння. Водiй Opel перебував у нетверезому станi (2.24 промiле). На нього iнспектори склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, якi перебувають у станi алкогольного, наркотичного чи iншого сп'янiння).

Водiй Hyundai тверезий.

Призначено кiлька технiчних експертиз. Досудове розслiдування триває, правоохоронцi встановлюють усi обставини подiї.

"Полiцейськi Прикарпаття закликають водiїв бути пильними на автошляхах та дотримуватись Правил дорожнього руху! В жодному разi не сiдайте за кермо у нетверезому станi. Пам’ятайте, цi застереження можуть врятувати життя!", - йдеться в дописi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka