На Прикарпатті правоохоронцям вдалось затримали автомобільного злодія завдяки небайдужим перехожим

04.01.2023 12:40   Джерело: фіртка
Опубліковано : Франківський Новинар

За допомогою небайдужих людей коломийськi полiцейськi «на гарячому» затримали автомобiльного злодiя. Слiдчi затримали його в процесуальному порядку.

Про це пише Фiртка з посиланням на полiцiю в областi.

До Коломийського вiддiлу полiцiї звернувся мiсцевий мешканець. Чоловiк повiдомив, що в селi Товмачик помiтив пiдозрiлого невiдомого, який ймовiрно вчинив злочин.

null
Фото з мережі Інтернет

Правоохоронцi оперативно прибули на мiсце виклику та затримали правопорушника. В ходi проведення слiдчих дiй, полiцейськi з'ясували, що 32-рiчний затриманий тернополянин, ранiше судимий за наркозлочини, вчинив крадiжку грошей iз салону незачиненого автомобiля.

При оглядi у нього виявленi викраденi кошти. А саме 8 тисяч гривень.

Фiгуранта затримали в порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Його дiї квалiфiковано за ч. 4 ст. 185 Кримiнального кодексу України (крадiжка, вчинена у великих розмiрах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Наразi готується повiдомлення фiгуранту про пiдозру та клопотання до суду щодо обрання запобiжного заходу. За скоєне затриманому загрожує максимальне покарання -до восьми рокiв ув'язнення.

Звертаємось до водiїв з проханням бути максимально уважними. Щоби не стати жертвами автомобiльних злодiїв слiд дотримуватися певних правил:

  • не залишайте в автомобiлi, особливо на нiч, цiннi речi, документи;
  • замикайте автомобiль, навiть якщо залишаєте його ненадовго;
  • звертайте увагу на людей, якi цiкавляться вашим автомобiлем;
  • обладнайте авто сигналiзацiєю та включайте її кожного разу, коли виходите з транспортного засобу;
  • якщо з’ясували, що за час вашої вiдсутностi в автомобiлi побували злодiї, нi до чого не торкайтеся та негайно зателефонуйте до полiцiї.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: фіртка