Благодійники відбудують помешкання на Прикарпатті, куди влучила російська ракета

30.12.2022 17:41   Джерело: ternopoliany
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Про це на власнiй сторiнцi у Фейсбук написала голова Iвано-Франкiвської ОВА Свiтлана Онищук. 

"Є добра новина. Серед зла вiйни завжди бiльш видимим є добро. Вчора росiйська ракета влучила у житловий будинок родини, яка проживає в однiй з громад нашої областi. А це за тисячу кiлометрiв вiд росiйського кордону. Iнцидент вкотре показує, що немає безпечної територiї, а росiйський терористи намагаються знищити цивiльне населення України", - вiдзначила голова ОВА.

Ракета не вибухнула, але будинок зазнав руйнувань.

Проте вже знайшлися благодiйники, якi зголосилися вiдреставрувати примiщення, щоб новорiчно-рiздвянi свята родина зустрiла у своїй рiднiй домiвцi.

"Я дякую людям доброї волi за небайдужiсть. Рашисти нiколи не зможуть перемогти українцiв завдяки нашiй єдностi, згуртованостi та доброзичливостi. Дякуємо нашим воїнам, якi тримають оборону, дякуємо силам ППО за знищенi цiлi ворога. Свiтло таки переможе темряву, а доброта - зло", - зауважила Свiтлана Онищук. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ternopoliany