Поліція Івано-Франківщини затримала зловмисника з підозрою у вбивстві

28.12.2022 08:07   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Правоохоронцi затримали зловмисника, який обґрунтовано пiдозрюється у вбивствi знайомого. Пiд час конфлiкту затриманий вдарив ножем приятеля. Вiд отриманих травм потерпiлий помер.

Про це повiдомляє обласна полiцiя, передає Фiртка.

Тепер фiгуранту загрожує максимальне покарання до 15 рокiв ув'язнення.

Днями до полiцiї Тисменицi надiйшло повiдомлення про те, що поблизу села Рибне виявлено тiло чоловiка. За мiсце виклику одразу виїхали слiдчi слiдчого управлiння та оперативники обласної полiцiї, слiдчо-оперативна група та спецiалiст-кримiналiст. Пiд час огляду на тiлi загиблого правоохоронцi виявили слiди насильницької смертi.

В ходi проведення першочергових слiдчих дiй, правоохоронцi встановили обставини кримiнального правопорушення та особу зловмисника.

З’ясовано, що мiж 20-рiчним уродженцем Закарпаття та знайомим виник словесний конфлiкт, що перерiс у бiйку, пiд час якої фiгурант завдав удар ножем у грудну клiтку. Вiд отриманої травми мешканець Закарпатської областi помер на мiсцi. А зловмисник втiк з мiсця вчинення злочину.

Тiло направили на судово-медичну експертизу для визначення остаточної причини смертi.

Фiгуранта оперативники затримали за лiченi години пiсля скоєння злочину. Його дiї квалiфiкують за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримiнального кодексу України. Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримiнально процесуального кодексу України, йому повiдомлено про пiдозру.

До суду подано клопотання щодо обрання пiдозрюваному запобiжного заходу. За скоєння тяжкого злочину фiгуранту загрожує до п’ятнадцяти рокiв позбавлення волi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka