У Карпатах розшукують чотирьох чоловіків: вони незаконно перетнули українсько-румунський кордон

27.12.2022 16:05   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Прикордонники України та Румунiї розшукують чоловiкiв, якi загубились у горах. Про це iнформують на сторiнцi Захiдного регiонального управлiння Держприкордонслужби України, передає Фiртка.

У недiлю вранцi, 25 грудня, вiйськовослужбовцi вiддiлу прикордонної служби “Дiлове” отримали iнформацiю про те, що в районi гори Пiп Iван Мармароський румунськi прикордонники затримали двох осiб, якi незаконно перетнули українсько-румунський кордон.

Затриманими виявились громадяни України. Вони повiдомили, що разом iз ними було ще четверо чоловiкiв, якi зникли з їх поля зору.

Прикордонники негайно органiзували спiльнi з румунськими колегами пошуковi заходи, що тривають i до тепер. На сьогоднi до пошукiв залучено вертолiтну авiацiю по обидва боки кордону.

Пошукову операцiю ускладнює високий снiговий покрив та погана видимiсть, що перешкоджає використанню автомобiльної технiки.

Усiх охочих застерiгають утриматися вiд походiв у високогiр’я з метою збереження життя та здоров’я.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka