Захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами загинув 27-річний Степан Сенюк

26.12.2022 12:22   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

21 грудня, захищаючи волю i незалежнiсть України у вiйнi з росiйськими окупантами загинув 27-рiчний житель села Пiдгайчики Коломийського району Степан Васильович Сенюк.

Солдат був навiдником кулементного вiддiлення, пише «Галка» з посиланням на Пiдгайчикiвську сiльську раду.

Захисник загинув у результатi ворожого обстрiлу iз застосуванням ПТКР, завданого вiйськовими формуваннями росiйської федерацiї, отримавши поранення не сумiснi з життям поблизу населеного пункту Павлiвка Донецької областi.

«Висловлюємо щирi спiвчуття родинi. Важко знайти слова втiхи, неможливо загоїти бiль та гiркоту вiд втрати, проте свiтлi спогади про Героя України завжди будуть сильнiшими за смерть… Подiляємо ваше горе, сумуємо разом з вами, пiдтримуємо вас у годину скорботи. Нехай свiтла пам’ять про Степана назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вiчне життя та спокiй», – йдеться в повiдомленнi на сайтi сiльської ради. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka