Відпочинковий комплекс та модульне містечко в Буковелі - Budmall Center завершив ще два об‘єкти в Карпатах

19.12.2022 13:23   Джерело: gazeta-misto
Опубліковано : Франківський Новинар

Тернопiльська компанiя Budmall Center звершила ще два об‘єкти в Карпатах: вiдпочинковий комплекс з A-frame та модульне мiстечко в Буковелi поряд з «Radison”.

Роботи розпочалися тiльки три мiсяцi тому в селi Микуличин, а аже на Новий рiк господарi будуть приймати туристiв в затишних будиночках.

Про це повiдомив в соцiальнiй мережi засновник компанiї Тарас Демкура.

Саме комфортнiсть, швидкiсть будiвництва, екологiчнiсть, енергоефективнiсть, естетичнiсть – це далеко не всi переваги каркасного будiвництва.

Особливiстю даного будiвництва i складнiстю було те, що перепад висоти фундаменту складає 2,5 метра по висотi, але спецiалiсти компанiї впоралися чудово з таким викликом i професiйно облаштували фундамент.

Нам приємно те,що в час вiйськових лiй нашi пiдприємцi продовжують iнвестувати в розвиток туристичних локацiй,вiдпочинкових та реабiлiтацiйних центрiв-працююча економiка,мiцна передова! Budmall – компанiя, яка допомагає кожному облаштувати своє затишне, давно омрiяне житло! Запрошуємо до спiвпрацi-ви точно будете задоволенi отриманим результатом, – каже Тарас Демкура.  

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta-misto