Збірна Франції перемогла Марокко та зіграє у фіналі Чемпіонату світу з Аргентиною

15.12.2022 13:48   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


У другому пiвфiналi Чемпiонату свiту з футболу 2022 в Катарi 14 грудня Францiя та Марокко боролися за участь у вирiшальному матчi.

Францiя почала цей матч як чинний чемпiон свiту пiсля перемоги у 2018 роцi. Попри те, що марокканцям до цiєї стадiї жодна команда на турнiрi не забила голiв, експерти не давали їм багато шансiв на перемогу, пише “Українська правда”.

Пiсля стартового свистка французи одразу почали атакувати, i з першої ж атаки на 4 хвилинi забили гол – пiсля метушнi та декiлькох ударiв у штрафнiй марокканцiв Тео Ернандес таки забиває гол.

На другий тайм африканцi вийшли краще пiдготовленими – добре контролювали м’яч, бiльше пасували, але результатiв це не принесло.

Французи на 70 хвилинi завдали свого третього за матч удару в площину ворiт суперника, i знову гол. Захист Марокко, який бездоганно провiв цей Мундiаль, знову схибив: Мбаппе вiдтягнув на себе трьох захисникiв i вiддав гарний пас, а гол забив француз Коло Муанi, який вийшов на поле менш як хвилину тому.

На трибунi, як показали камери, свою команду пiдтримував президент Францiї Еммануель Макрон.

Францiя завдяки перемозi гратиме у фiналi проти Аргентини. Марокко змагатиметься за третє мiсце проти чинного вiцечемпiона свiту – Хорватiї.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka