Суд у Калуші на чотири місяці арештував онука за психологічне насильство над бабусею

14.12.2022 09:05   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


 

У судовому засiданнi, суд встановив, що 34-рiчний обвинувачений, перебуваючи на профiлактичному облiку у секторi превенцiї як «кривдник», протягом тривалого часу систематично вчиняв до своєї бабусi психологiчне насильство, яке виражалося у словесних образах, погрозах, висловлюваннях нецензурною лайкою в її бiк.

Про це пише “Галка” з посиланням на Калуський мiськрайонний суд Iвано-Франкiвської областi

У судовому засiданнi обвинувачений свою провину у вчиненнi iнкримiнованого йому кримiнального правопорушення визнав повнiстю, просив його суворо не карати. Натомiсть потерпiла просила суд суворо покарати свого онука.

Прокурор у судовому засiданнi просила суд призначити обвинуваченому покарання у виглядi п’яти мiсяцiв арешту.

“Вирiшуючи питання про вид та мiру покарання обвинуваченому, суд враховував ступiнь тяжкостi вчиненого ним кримiнального правопорушення, данi про особу обвинуваченого, який ранiше судимий, протягом року притягувався до адмiнiстративної вiдповiдальностi, пiд наглядом у лiкаря психiатра та нарколога не перебуває, його характеристику за мiсцем проживання, а також те, що вiн повнiстю визнав себе винним”, – йдеться в повiдомленнi.

Таким чином суд призначив обвинуваченому покарання у виглядi чотирьох мiсяцiв арешту.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka