На безкоштовних курсах навчатимуть блогінгу, відеозйомки, бізнес-плануванню та проєктній діяльності

10.12.2022 18:28   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Iвано-Франкiвська обласна органiзацiя “Молода Просвiта” розпочинає набiр учасникiв з числа внутрiшньо перемiщених та мiсцевих мешканцiв на чотири безоплатнi навчальнi курси, а саме: медiаосвiта, вiдеозйомка, бiзнес-планування та проєктна дiяльнiсть.

Учасники курсiв зможуть безкоштовно отримати базовi знання, що допоможуть почати власну справу або розвиватися у новому для себе напрямку.

Керiвниця органiзацiї та координаторка проєкту Євгенiя Бардяк зазначає, що органiзовуючи такi заходи, команда хоче пiдтримати людей, якi намагаються у час вiйни влаштувати своє життя.

Хто може подавати заявки?

Дорослi та пiдлiтки (вiд 13 рокiв), котрi зараз проживають в Iвано-Франкiвськiй громадi. Буде сформовано двi групи, вiдповiдно до вiку.

Навчання вiдбуватимуться двiчi на тиждень протягом двох мiсяцiв у примiщеннi, де є електрика та iнше технiчне забезпечення.

По завершеннi найбiльш вмотивованi учасники отримають експертну, ресурсну та фiнансову пiдтримку.

Теми навчальних курсiв:

–          медiаосвiта: копiрайтинг, SMM, блогiнг. Тут навчать, як цiкаво писати статтi та вести свiй блог, формувати пости з великим охопленням аудиторiї;

–          вiдеозйомка: формування сценарiю, композицiї, пiдбiр героїв, зйомка, монтаж. Новi знання допоможуть краще знiмати “сторiз”, створювати рекламнi вiдеоролики чи навiть документальне кiно;

–          бiзнес-планування: формування iдеї, написання плану дiяльностi, складання кошторису, пошук ресурсiв, маркетинг, керування, оцiнка термiну окупностi. Бiзнес-плани буде презентовано серед потенцiйних iнвесторiв та донорiв, що допоможе розробникам розпочати власну справу;

–          проєктна дiяльнiсть: вивчення проблем i потреб, формування плану дiяльностi для їх вирiшення, складання кошторису, монiторинг результатiв. Найбiльш цiкавi проєкти отримають фiнансову пiдтримку для їх реалiзацiї.

Аби стати учасником обраного курсу, необхiдно заповнити заявку за посиланням до 10 грудня включно.

Також органiзацiя запрошує експертiв з медiаосвiти, вiдеозйомок, бiзнес-планування, проєктної дiяльностi до спiвпрацi для проведення навчальних заходiв (на конкурснiй основi). Подати свої заявки та ознайомитися з деталями можна за посиланням до 9 грудня включно.

Проєкт “ЕПIзод: емпатiя, пiдтримка, iнтеграцiя” органiзовує Iвано-Франкiвська обласна органiзацiя “Молода Просвiта” за пiдтримки Агентства США з мiжнародного розвитку (USAID).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs