Загиблому освітянину з Коломиї Любомиру Бордуну просять присвоїти звання Героя України

08.12.2022 09:07   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Небайдужих закликають пiдписати петицiю про присвоєння Героя України загиблому коломийському депутату та очiльнику управлiння освiти Любомиру Бордуну.

Любомир Бордун є вихованцем Коломийської гiмназiї iменi Михайла Грушевського. Неодноразовий переможець наукових олiмпiад, депутат Коломийської мiської ради двох скликань, начальник управлiння освiти, гордiсть мiста Коломиї, люблячий чоловiк i батько двох дiтей.

Воїн 10-ої гiрсько-штрумової бригади вiддав своє життя за свiтле i незалежне майбутнє нашої неньки України на Донецькому напрямку.

“Людина, яка виховувала нашу молодь, вкладала всi свої знання в майбутнє України i яка поклала своє життя заради цього, заслуговує носити звання Героя України! У зв‘язку з цим, просимо Президента України присвоїти Бордуну Любомиру Бориславовичу (29.06.1984 року народження) звання – Герой України посмертно!”, – йдеться у текстi до петицiї.

Пiдписати петицiю можна за цим посиланням.

Нагадаємо, що ранiше коломийська мiськрада вже закликала президента присвоїти Героя загиблому Любомиру Бордуну.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka