Таксист під наркотиками вчинив ДТП в Івано-Франківську - є постраждалі

04.12.2022 10:55   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

2 грудня близько 23 години до поліції надійшло повідомлення про аварію між двома авто на розі Дорошенка-Довженка в Івано-Франківську.

Поліцейські попередньо встановили, що 39-річний, місцевий мешканець, керуючи Renault Logan, рухаючись з другорядної вулиці в сторону кільцевої розв’язки, не надав перевагу в русі та здійснив зіткнення з автомобілем Renault Scenic, під керуванням місцевої мешканки, яка рухалась головною дорогою.

Внаслідок ДТП пасажира Renault Logan з травмами госпіталізували. Керманичів перевірили на стан сп’яніння. З’ясувалось, що водій Logan перебув у наркотичному сп’янінні, що підтвердив висновок медичного обстеження.

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 – 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Прикарпаття. На опублікованих фото помітно, що винуватець ДТП їхав на брендованому авто служби таксі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka